Kornbageta s uzeným masem, žampiony a ředkvičkami

Kornbageta s uzeným masem, žampiony a ředkvičkami

Ingredience na jeden sendvič:

Kornbageta:  tmavá vícezrnná bageta s cereáliemi a semínky. Bohatě sypaná lněnými a sezamovými semínky.

Kornbageta: tmavá vícezrnná bageta s cereáliemi a semínky. Bohatě sypaná lněnými a sezamovými semínky.

  • 1 kornbageta – střední
  • pomazánkové máslo
  • salát Lollo biondo
  • 50 g uzeného masa
  • 3 ředkvičky na plátky
  • 3 žampiony na plátky

 

Postup:

Kornbagetu podélně prořízneme a jemně natřeme pomazánkovým máslem. Poklademe salátem a vrstvíme uzené maso prokládané ředkvičkou a žampiony (grilované plátky). Sendvič jednoduše obměníme, pokud uzené maso nahradíme kvalitní krůtí šunkou, kterou zlehka potřeme majonézou s dijonskou hořčicí.

Michal Suchánek

Michal Suchánek

 

 

 

 

 
Michal Suchánek, hlavní pekař La Lorraine a šéfkuchař blogu DOKŘUPAVA.CZ

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Diskuze

Váš e-mail se nezobrazí.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>