Jeden z rodinných favoritů – příprava trvá 15 minut i s konzumací… Děti ho milují, protože chutná trošku jako štrúdl, a já proto, že suroviny na něj mám doma vždy. Pět surovin a pět minut.

Toast_jablkovy_strudlBudete potřebovat:

  • dobrý světlý toastový chléb, třeba belgický formový chléb2102009_Belgicky_formovy_chleb_TIGER_4517_200_mm
  • 2–3 hezká jablka
  • kousek másla
  • med
  • skořici

Dejte rozehřát toustovač. Chléb nakrájejte a poklaďte kousky másla – není nutné se snažit ho jakkoliv roztírat. Jablko rozpulte, odstraňte jádřinec a nakrájejte ho na tenké plátky. Obložte jimi toast, zakápněte trochou medu a posypte skořicí. Opečte v toustovači a podávejte se šálkem čaje.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Diskuze

Váš e-mail se nezobrazí.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>